Siirry suoraan sisältöön

Kaunis syntymäpäiväruno läheiselle

Lehtiö ja kynä.

Kaunis syntymäpäiväruno on erityisen henkilökohtainen ja ikimuistoinen lahja kenelle tahansa. Moni kuitenkin välttelee syntymäpäivärunon kirjoittamista, koska ajattelee sen olevan liian vaikeaa ja että runo ei ole tarpeeksi hyvä syntymäpäiväsankarin makuun. Ei kuitenkaan tarvitse olla Shakespeare – tai edes harrastaa runojen kirjoittamista – voidakseen ilahduttaa läheistä syntymäpäivärunolla. Seuraavien yksinkertaisten ohjeiden avulla kuka tahansa voi kirjoittaa läheiselleen ikimuistoisen onnittelurunon.

Kaunis syntymäpäiväruno omalla tyylillä

Monen syntymäpäiväsankarin mielestä paras runo on varmasti se, joka on kirjoitettu suoraan sydämestä – vaikka riimit eivät olisikaan aivan kohdallaan. Ei siis kannata olla liian epävarma. Itse kirjoitettu runo on aina henkilökohtainen ja se tarjoaa ikimuistoisemman onnittelun kuin valmiit ja kopioidut runot. Kirjoita runo omalla tyylillä, mutta päivänsankarille sopivaksi.

Runon tulisi myös sopia juuri syntymäpäivään. Esimerkiksi kasteruno tai hääruno ovat asia erikseen. Runoon voi kirjoittaa esimerkiksi yhteisistä kokemuksistanne tai toivottaa jotain mukavaa läheisen syntymäpäivään. Syntymäpäivärunossa saa myös kehua syntymäpäiväsankarin maasta taivaisiin. Mikäli vastaanottajalla on hyvä huumorintaju, runo voi olla myös hauska humoristinen runo, joka on kuitenkin kirjoitettu hyvällä maulla.

Kopioi kaunis syntymäpäiväruno netistä

Runojen kirjoittaminen ei ole kaikille mieluisaa puuhaa, mutta onneksi syntymäpäivärunon voi myös etsiä netistä. Netti on pullollaan kauniita runoja. Ne voi kirjoittaa korttiin sellaisenaan tai niitä voi muokata hieman niin, että ne ovat hieman henkilökohtaisempia. Esimerkiksi jo muutaman sanan vaihtaminen toiseksi voi tehdä runosta hyvin henkilökohtaisen.

Avainsanat: